Terma & Syarat

Kepada pengunjung yang dikasihi.. Anda dialu-alukan untuk online shopping di sini.. Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian, sila baca syarat di bawah sehingga habis..


Terma & Syarat

1. Semua barang yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan/ ditukar semula melainkan kesilapan dari pihak kami seperti kesilapan jenis produk dan kuantiti.

SIZE BAJUSila rujuk details measurements yg diberi. Item TIDAK BOLEH dipulangkan @ ditukar sekiranya tidak muat KECUALI item rosak.

ITEM ROSAK
 - Sila snap gambar part yang rosak & hantarkan ke fb admin untuk proses penukaran @ refund. Customer perlu pos baju yang rosak tersebut ke alamat supplier (akan diberikan oleh admin) & sertakan tracking no. Once item dah sampai ke tangan supplier barulah proses penukaran @ refund dapat dilakukan.

2. Pesanan(order) adalah berkonsepkan first come (payment) first serve.

3. Pastikan bukti resit pembayaran yang jelas dilampirkan untuk meneruskan urusniaga.

4. Setelah pembayaran anda disahkan, kami menganggap anda telah bersetuju dengan terma dan syarat yang telah ditetapkan.

5. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap kerosakan, kesilapan atau kehilangan yang berlaku semasa proses penghantaran.

6. Warna barang di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna asal atas faktor pencahayaan atau monitor display.


MAAF ATAS SEGALA KESULITAN:)

No comments:

Post a Comment